Η εμπειρία του συνεδρίου ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo μέσα από τα μάτια της Freedom Scooters Hellas

Όπως σας είχαμε ανακοινώσει, είχαμε την τιμή να συμμετάσχουμε στο εκθεσιακό συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo στις 14-15 Σεπτεμβρίου. Έχοντας ζήσει αυτό το όμορφο διήμερο, έχουμε να πούμε πως το ενδιαφέρον του κοινού για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα μας γέμισε αισιοδοξία και ικανοποίηση.

H ομάδα της Freedom Scooters Hellas βρέθηκε στον εκθεσιακό χώρο με όρεξη και ενθουσιασμό, καθώς η εμπειρία του συνεδρίου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για τα συνεχή βήματα που κάνουμε έτσι ώστε να καταφέρουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία σας με τα ηλεκτροκίνητα City Coco. Επίσης βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τα πλεονεκτήματα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων ως προς το περιβάλλον, καθώς αυτό αποτελεί βασικό μας μέλημα ως Εταιρία. Είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε μαζί σας, σε έναν πολύ ευχάριστο περιβάλλον και να λύσουμε όλες τις απορίες σας κάτω από ένα άριστο κλίμα. Σ’ αυτό άλλωστε βοήθησε και ο πολύ φιλικός χώρος της Helexpo Maroussi και θα χαρούμε να ξαναβρεθούμε εκεί μελλοντικά. 

Οι ομιλίες που παρακολουθήσαμε είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μας εντυπωσίασε το εύρος των ζητημάτων που καλύφθηκαν καθώς και η ανάλυση και εμβάθυνση σε τομείς που μας απασχολούν ως εταιρία. 

Η ομάδα της Freedom Scooters Hellas εκφράζει ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήρθατε σε επαφή μαζί μας, αλλά και σε όλους τους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης. Ελπίζουμε να ανανεώσουμε σύντομα το ραντεβού μας για κάποιο μελλοντικό συνέδριο, μέχρι τότε θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας! Με σεβασμό, κατανόηση και αγάπη για την Ηλεκτροκίνηση!

Δείτε ακόμα: Συνεργασία Allianz και Freedom Scooters

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *